Blåljus

Smet från brinnande bil

Blåljus Smitare från en brinnande bil efter en trafikolycka sammanfattar nattens polisarbete.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Natten har generellt sett varit lugn för polisen. De händelser som sticker ut mest:

03.07. Det kom larm om en trafikolycka vid rondellen Östra vägen i Bredaryd. En bil hade krockat med en stolpe och strax efter börjat brinna. Ett vittne hade sett tre personer springa från bilen. Räddningstjänst kom dit och släckte branden. Polisen sökte efter personerna i området, utan framgång. Polisen skrev en anmälan om trafikolycka. Det är i nuläget oklart om branden startade på grund av krocken eller om den var anlagd.

03.31 SOS larmade om en bilist som hade kört in i mitträcket på E4 i höjd med Ryhov i Jönköping. En man i 20-årsåldern var drabbad, han verkade inte vara skadad. Bilen stod trafikfarligt till och bärgades från platsen. Mannen ska ha somnat vid ratten och polisen skriver en anmälan för att utreda händelsen vidare.

Utöver detta har polisen hanterat ärenden om skadegörelse, trafikbrott, viltolyckor, samt åkt på larm från allmänheten som inte lett till gripanden eller någon skadad.

Källa: Polisen.se

Arkivfoto

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *