Blåljus

Trafikbrott och inbrott under natten

Blåljus Polisen sammanfattar nattens händelser i länet

22.32 Polis larmades med anledning av en trafikolycka på Havsörnsgatan, Jönköping. En man i 35-årsåldern hade blivit påbackad av en bilist. Bilisten hade därefter kört från platsen. Den drabbade personen klagade på smärta i rygg och fot. Polisen fick signalement på bilen och kommer att skriva en anmälan om olovligt avvikande från trafikolycksplats.

23.34 Polis stoppade ett fordon för kontroll i Smålandsstenar, Gislaved. Vid kontrollen fattade polispatrullen misstankar om att föraren var påverkad och han togs med för provtagning. Föraren, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri.

04.03 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott hos ett företag på Gjuterigatan, Eksjö. Flera polispatruller beordrades till platsen och till det närliggande området. Snart kunde två misstänkta personer lokaliseras och gripas. De gripna är män i 35- respektive 50-årsåldern. Båda är i nuläget misstänkta för försök till stöld.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden som exempelvis berusade personer, viltolyckor, trafikkontroller och personer med psykisk ohälsa men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *