Blåljus

A-traktorförare fast i kontroll – misstänks för flera brott

Blåljus En A-traktorförares vingliga körning fångade polisens uppmärksamhet.

Bilder: David Alin

Länspolisen har haft en händelserik natt. Vädret har ställt till stora problem i trafiken med ett drygt halvdussin trafikolyckor och ett par viltolyckor inrapporterade över hela länet.

Vid 22-tiden inträffade en trafikolycka med tre lastbilar inblandade på E4:an i höjd med Gränna. Inga personskador. Stor oreda på platsen med lastbilar som kört i diket, mitträcket och står tvärs över vägen. Det är oklart vad det är som orsakat olyckan. Långa köer, på cirka 1 mil, i norrgående riktning ett tag efter händelsen. Polisen misstänker inget brott i nuläget.

Vid 23-tiden kontrollerades en A-kontroll i Fredriksdal. Kontrollen renderar i ett misstänkt rattfylleri. Föraren blir även misstänkt misstänkt för vårdslöshet i trafik med anledning av förarens körning som observerats av polis innan kontrollen.

Vid midnatt körde en lastbil in i mitträcket på E4:an utanför Vaggeryd. Ett körfält kunde hållas öppet och inga personskador rapporteras. Fordonet bärgade från platsen och polisen misstänker inget brott.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *