Blåljus

Trängde sig in i kvinnas bostad

Blåljus Tidigt på fredagsmorgonen, klockan 06:09, fick polisen ett larm om skadegörelse på en parkerad bil på Hasselgatan i Gislaved. Det var upptrappningen på en rad händelser som slutade med att en man greps misstänkt för flera brott.

När den misstänkte mannen som sparkat på bilen blev konfronterad av bilens ägare så to han till våld och avvek senare från platsen.

Det framkom att mannen var ute efter ett fordon och han lämnade platsen för att istället dyka upp på Sörgårdsvägen. Där försökte han ta över en annan bil som ägaren precis skulle köra iväg med, men efter att bilägaren visat sitt missnöje lämnade mannen platsen. Ingen person skadades i incidenterna.

Klockan 06:44 kunde en polispatrull gripa mannen, misstänkt för rån samt ringa narkotikabrott. Gripandet hävdes dock senare under dagen, klockan 12:45.

Det är oklart om händelserna har något samband. Men senare under dagen larmades polisen till Sörgårdsvägen ännu en gång då det larmades om ett rån. En okänd man hade trängt sig in i en bostad och slagit samt hotat en kvinna på adressen med ett vasst tillhygge.

Brottsplatsen spärrades av för teknisk undersökning och platsen söktes av utomhus med hund. Det är oklart om kvinnans skadades fysiskt. Det är ännu oklart vad som tillgreps.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *