Nyheter

2,9 miljoner till Alvesta

Nyheter En Eurojackpotspelare i Alvesta tog hem en storvinst vid tisdagskvällens dragning.

Vinstraden med fem rätt blev värd 2,9 miljoner kronor.

– Nu kommer vi söka vinnaren för att gratulera och berätta om vinsten, säger Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Alvestaspelaren placerade sig i den tredje vinstgruppen och den exakta vinstsumman nådde 2 914 737 kronor. Det är årets andra storvinst på Eurojackpot som går till Kronobergs län. I januari tog en spelare i Älmhult hem en vinst på 10,9 miljoner kronor.

Vinnarredaktionen på Svenska Spel Tur kommer nu att försöka få kontakt med tisdagskvällens vinnare så snart som möjligt.

– Vi ringer alla som vinner en miljon eller mer för att gratulera och i de fall vinnaren inte hunnit rätta sina rader får vi även informera om vinsten. Det är roliga samtal att ringa och jag ser fram emot att få höra vilka drömmar som den här vinnaren har tänkt sig att uppfylla, säger Johan Svedberg.

Det vinnande spelet var lagt idrekt på svenskaspel.se.

Totalt i år har svenska Eurojackpotspelare nu tagit hem 58 vinster på en miljon kronor eller mer. Den högsta är 63,6 miljoner kronor till Örebro i juni.

Jackpotten gick inte ut under tisdagskvällen och är till fredagsdragningen uppe i motsvarande cirka 1,1 miljarder kronor.

Rätt rad Eurojackpot, tisdag 26 december 2023: 4 – 13 – 16 – 22 – 27

Stjärnnummer: 1 – 10

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *