Nyheter

Jönköpingsbo vann en miljon

Nyheter En Jönköpingsbo prickade in sju rätt på Lotto och vann en miljon kronor

Lottomiljonerna fortsätter rulla ut under början av 2020. Den andra dragningen för året resulterade, precis som den första, i en miljonvinst. Efter Lotto 2-dragningen stod det klart att en inlämnad rad fanns med sju rätt. Den var spelad online i Jönköping. Insatsen för spelet låg på en hundring och vinsten blev 1 000 022 kronor.

De sju rätta numren på Lotto 2 gav alltså en rund miljon och anledningen till att totalvinsten landade på 22 kronor mer, var det faktum att spelet i Jönköping även gav en rad med fyra rätt.

Under 2019 blev två Jönköpingsbor miljonärer på Svenska Spel Turs produkter. Den ena var på Triss och den andra Lotto 1.

Nu har alltså det här årets rivstartat för Jönköping, med en miljonvinst till staden.

Det som väntar för Svenska Spel Turs vinnarambassadör, Pierre Jonsson, är nu att försöka få tag på den person som lämnat in miljonraden.

– Härligt med en bra start på det nya spelåret. Två miljonutdelningar på lika många Lottodragningar lovar gott.

– I fjol fick vi vänta tre Lottodragningar innan den första miljonvinsten föll ut.

Småland för hela slanten

– Det ska bli oerhört roligt och spännande att nå den person som lämnat in miljonraden online. Framför allt få reaktionen om hen inte har rättat sitt spel. Då brukar samtalet bli mycket speciellt.

– Under årens lopp har dessa samtal bjudit på allt från jubel och glädjetårar, till total tystnad eller nästan chocktillstånd.

– Skulle det vara så att vinnaren eller vinnarna har koll på att de vunnit, brukar många av våra samtal till nyblivna miljonvinnare vara en bekräftelse på att det är sant.

– Grattis till Småland som idag även fick en miljonvinnare på Triss då Gunilla Ferm Turunen från Lessebo vann 2,5 miljoner kronor i morse på TV4! Tala om Småland för hela slanten idag.

Rätt rad Lotto 2, 8 januari 2020: 6-8-9-19-25-26-31-33

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *