Nyheter

Misshandel och anhållna efter kört stulna fordon

Nyheter Polisens händelser natt till tisdag

07.00 Polisen har under natten hanterat 51 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits misstänkt för brott (se nedan).

23.20 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand på ett boende i Eksjö. Det var en mindre brand som kunde säckas snabbt av personal. Branden hade uppstått i sängkläder. Polis åkte till platsen och en anmälan om mordbrand upprättades. Två personer, båda i tonåren, misstänks för brottet. I samband med ärendet fick polis vetskap om att en misshandel skett på platsen och en anmälan om grov misshandel upprättades. En person hade blivit slagen och sparkad av en annan person, både målsägande och misstänkt är i tonåren.

23.39 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på Österängen, Jönköping. Fordonet var efterlyst då det anmälts stulet i juli. Två personer, en man och en kvinna i 60- respektive 40- åldern greps på platsen misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Båda har anhållits under natten efter beslut av åklagare. Fordonet har bärgats från platsen.

23.45 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka i korsningen Andrevägen/Huskvarnavägen på Vättersnäs. Enligt larmet hade en moped och en personbil kolliderat. Mopedföraren, en flicka i 15-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget. Bilföraren, en man i 45-årsåldern, ska ha klarat sig utan fysiska skador. Orsaken till olyckan kommer att utredas och en anmälan om trafikbrott har upprättats. Båda fordonen bärgades från platsen.

01.27 Polis larmades med anledning av en misshandel på en adress i Anderstorp. Enligt samtalet till polisen hade en kvinna blivit misshandlad och hotad av en man. När polis kom fram till adressen kunder en person, en man i 25-årsåldern, gripas på platsen. Mannen greps misstänkt för grovt olaga hot samt försök till grov misshandel.

Källa; Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *