Nyheter

108 nya elever börjar på Fenix

Nyheter Om en vecka går 108 nya elever in på Fenix för tre års studier.

Arkivbild från studenten

Ettorna på gymnasiet gör sin skolstart på tisdag och tvåorna samt treorna börjar på onsdagen, dagen efter ettorna. Verksamhetschef Linda Davidsson berättar mer: 

– Det är väldigt roligt att vi får så många nya elever till oss på Fenix. På grund av att vi fortfarande har en pågående pandemi kommer vi inte att ha någon storsamling i uppstarten, utan kommer att samla eleverna klassvis eller gruppvis. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd samt direktiven från övriga myndigheter som rör skolan och vi kommer att ha närundervisning på gymnasiet tills dess att vi får andra direktiv, hälsar Linda Davidsson. 

Fenix kommer att fortsätta hålla elever och personal uppdaterade om löpande information kring pandemin och eventuella restriktioner och en fortsatt påminnelse görs om Folkhälsomyndighetens allmänna råd. 

– Vi fortsätter även med handsprit i klassrum och allmänna utrymmen på skolan samt har så luftig möblering som våra lokaler tillåter. Vi kommer även att bevilja ledighet för de elever som vill gå och vaccinera sig. Vi följer kontinuerligt smittläget i kommunen och i länet och vi är beredda på att ställa om till distansundervisning, om det skulle bli aktuellt, avrundar Linda Davidsson som är verksamhetschef på Fenix Kunskapscentrum i Vaggeryd. 

Här finns listan på nya elever vid Fenix som presenterades i början av juli

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *