Nyheter

20-åring anhållen för olaga hot

Nyheter En insats gjordes av polisen vid 17.00-tiden under gårdagen vid Artillerigatan i Skillingaryd. Under fredagen meddelar polisen att mannen är anhållen misstänkt för grovt olaga hot.

Arkivbild.

Polisen tillkallades till Skillingaryd klockan 16.38 där en man hade på olika sätt allvarligt hotat, två för honom, bekanta personer som han har en relation till.

Vid 17.00-tiden säkrade polispatrullerna mannen med sitt ingripande men var tvungna att använda spray. Ingen person är i behov av sjukhusvård.

– Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu misstänkt för grovt olaga hot. Han greps och togs med till stationen. Förhören av den misstänkta, vittnen och de drabbade kommer att ligga till grund för den fortsatta behandlingen av fallet innan åklagare kan ta beslut om att anhålla eller häva gripandet, berättar polisens presstalesperson Johnny Gustavsson.

Uppdaterad fredag den 18 februari klockan 09.30

Polisen meddelar att mannen anhölls vid 21.30-tiden igår kväll och att ärendet nu är åklagarlett. Åklagare Martin Tjellström vill dock inte kommentera i nuläget.

Uppdaterad text klockan 11.03:
Polisen i Värnamo, Sofie Johansson, meddelar att ingen person har skadats fysiskt.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *