Nyheter

Anderssons Mekaniska utsågs till Årets företagare

Nyheter I dag fick Göran Kronholm på Anderssons Mekaniska en riktig överraskning när han rullade in på parkeringen till företaget i Skillingaryd

Joel Isaksson som är ordförande i den kommunomfattande (och nybildade) näringslivsföreningen Business Vaggeryd hade bokat in ett vanligt möte med Göran som blev fullständigt överraskad när Joel, representanter från kommunen och Företagarna stod och väntade på honom och delade ut priset för Årets Företagare i Vaggeryds kommun.

Motivering

Med sina dryga 50 år i branschen har Anderssons Mekaniska AB i Skillingaryd kunnat bygga upp en bred och komplett verksamhet inom bockade och svetsade stålrörskonstruktioner med mera. Man har utvecklats tillsammans med sina kunders behov och erbjuder kvalificerade helhetslösningar. Ägarna Göran Kronholm och Thomas Andersson har varit med sedan ungdomsåren.

Anderssons Mekaniska AB är en leverantör som visar stort engagemang och är med i kundens utvecklingsprocess av nya produkter mm. Ett utmärkt bevis på vad fördelarna med svensk tillverkning innebär. Där lokala leverantörer samarbetar för en bra och smart slutlig lösning.

Anderssons Mekaniska AB har sin styrka inom design- och möbelindustrin, med sina speciella krav på utformning, kvalité med mera. Där kommer Göran och Thomas teknik- och motorintresse till sin rätt eller enkelt översatt, lite småländsk klurighet.

Verksamheten har expanderat kraftigt de senaste åren. Göran och Thomas har tillsammans med sin personal jobbat hårt och intensivt för att tillgodose sin breda kundbas. Under 2020 byggde man på sig lite extra muskler för rörbockning när man köpte Stålmannen AB i Svedala.

Företagarna

Robert Wallin från Företagarna läser upp motiveringen.  [1/3]

Göran Kronholm och Thomas Andersson på Anderssons Mekaniska.  [2/3]

Ulf Abrahamsson, Johan Thorsell, Joel Isaksson, Göran Kronholm, Kenth Williamsson, Gert Jonsson, Robert Wallin och Annika Hedvall.  [3/3]

Taggar

Dela


7 reaktioner på Anderssons Mekaniska utsågs till Årets företagare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *