Nyheter

Årsmöte hos Moderaterna

Nyheter Moderaterna i Vaggeryds kommun hade under måndagskvällen årsmöte. Kvällen inleddes med att den moderata riksdagsledamoten Mats Green talade om sitt arbete i riksdagens näringsutskott. 

Alex Johansson och Andreas Orre.

Han förklarade pedagogisk hur Sverige har gått från att ha en av världens mest stabila energiproduktioner till att vi nu tvingas importera dyr el från övriga Europa för att klara av våra energibehov.

Efter föredraget från Mats Green var det dags för årsmöte där valberedningens förslag valdes enhälligt. Ny ordförande blev Alex Johansson från Vaggeryd. Alex tar nu över efter att ha varit vice ordförande under Andreas Orres tre år som ordförande. Ny vice ordförande blir nu Mats Oskarsson.

Alex ser ödmjukt fram emot sitt första år som ordförande men är tydlig med vad som kommer krävas av styrelsen under året.

Jag tackar otroligt för förtroendet att få leda styrelsens arbete framåt. Vi har haft ett bra första år på mandatperioden men det är nu det riktigt hårda arbetet ska göras. Det är upp till oss att bevisa för våra väljare att det var rätt att rösta på Moderaterna. Vi har fått förtroende av väljarna att styra Vaggeryds kommun och då är det vår uppgift att förvalta det uppdraget på bästa sätt, för alla kommuninvånares bästa, säger Alex Johansson. 

Den nionde juni är det val till Europaparlamentet. För att Moderaterna ska bättra på sitt valresultat från förra EP-valet ligger stort ansvar hos partiföreningarna.

Vår absolut viktigaste uppgift är att få alla de som röstade på Moderaterna i valet 2022 att även göra det i EP-valet. Moderaterna i Vaggeryds kommun kommer göra allt vi kan för att mobilisera moderata väljare under EP-valet. Skulle alla som röstade på Moderaterna i valet 2022 rösta på Moderaterna i Europaparlamentsvalet skulle vi dubbla vårt valresultat, menar Alex Johansson. 

I anslutning till att den nyvalda ordföranden Alex Johansson avslutade årsmötet tackades också två personer av som lämnade styrelsen. Dessa var Andreas Orre, avgående ordförande, och Linnea Graab, avgående sekreterare. Moderaterna i Vaggeryds kommun vill rikta ett stort tack för allt arbete och all tid som de båda lagt ner i föreningen.

Pressmeddelande från Moderaterna i Vaggeryd

Taggar

Dela


1 reaktion på Årsmöte hos Moderaterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *