Nyheter

Bilar saboterade i Vaggeryd – uppdaterat 12.28

Nyheter Ett stort antal bilar har punkterats på lördagsmorgonen

  [1/3]

  [2/3]

  [3/3]

Det finns vissa uppgifter om en kille som kan vara misstänkt för skadegörelsen. Han uppges vara 170–175 cm, mörkt klädd, svart huvtröja och är hotfull. Polisen kan dock inte bekräfta detta.
– Vi har hittills fått anmälan om 17 skadade bilar. Man har slagit mot bilar så att det blivit plåtskador, speglar och däck har förstörts liksom att det är skador på en cabriolet, säger Moncia Bergström som är presstaleskvinna vid polisen.

Polisen tar gärna emot tips från allmänheten.

Nedan inlagt 10.35

Det är på parkeringen vid Fridensborg som ett stort antal bilar, uppemot 30 stycken, fått sina däck punkterade. Det är utstuderat gjort då samtliga bilar fått två av sina däck sönderskurna. Om det finns någon misstänkt gärningsperson eller om någon har tagits för dådet är oklart.

Gert Olsson och Per Bunnstad

Taggar

Dela


6 reaktioner på Bilar saboterade i Vaggeryd – uppdaterat 12.28

Ja du Isak hade man vetat vilka de är så hade dom inte gått lösa och göra på detta viset, man skulle kanske markera dom med paintball .

Det har hängt respektlösa unga individer på den parkeringen länge. Polisen har ringts många gånger men inget händer. Så jag är inte förvånad. Ouppfostrade snorungar som inte kan bete sig. De förtjänar att bli straffade hårt. Verkligen. Ingen respekt för andra människor eller andras egendom.

Om polisen inte får tag i honom så borde de drabbade göra det – först och främst nya däck och sen vad han förtjänar. Vi andra ska väl inte ha högre försäkringspremie på grund av att sådana galningar går lösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *