Nyheter

Bildextra från SPF:s grötfest

Nyheter Årets första månadsmöte med SPF seniorerna i Vaggeryd var traditionsenligt en grötfest och den samlade ett åttiotal gäster, som utöver den goda maten även fick lyssna till information från Vaggeryds Energi.

Entré till dagens månadsträff börjar med lottförsäljning  [1/11]

Många SPF:are på plats  [2/11]

Vaggeryds EnergiAB var dagens besökare hos oss  [3/11]

Och roligt tyckte Per det var eller  [4/11]

Christer informerade oss om utbudet  [5/11]

Blev väldigt intressant lyssning  [6/11]

Gröt och smörgås med mycket gott på....  [7/11]

Bengt Einarsson SPF distriktsordförande  [8/11]

Var nye distriktsordförande presenterade sig  [9/11]

Visst smakade det  [10/11]

Tack för oss och er uppmärksamhet  [11/11]

Samlingen var förlagd till restaurang Linnéa på Furugården och ordföranden Anders Mattsson hälsade Krister Lundgren och Helen Liljeroth från energibolaget välkomna och de gav en utförlig redovisning av företagets verksamhet.

Det blev en historisk tillbakablick till 1907 då bolaget ursprungligen startade och vägen fram till nuvarande organisation och omfattning. Olika affärsområden och tjänster presenterades och de närvarande fick möjlighet att få svara på olika frågor som aktualiserades.

SPF Seniorerna i länet har fått en ny ordförande och det är Bengt Einarsson från Värnamo och han var på plats och presenterade länsförbundets verksamhet. Det är tio tusen medlemmar i 47 lokalavdelningar i länet och förbundet försöker på olika sätt tillvarata medlemmarnas intressen.

Jörgen Bergström informerade om lokala aktiviteter under våren. Nästa månadsmöte är den 15 februari och då är det dags för årsmöte. Dragning på aktivitetskorten och sedvanliga lotteriet avslutade sammankomsten.

 

Text: Mats-Eric Fransson, SPF Senoirerna

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *