Nyheter

Bildextra: Positivt hos handel och service

Nyheter – Det är en positiv känsla inom kommunen, säger Stefan Aronsson, ordförande för Handel och Service som varit samlad för årsmöte hos Skivaryd i Skillingaryd.

Årsmöte hos Skivaryd  [1/7]

Samlade för årsmöte  [2/7]

Stefan Aronsson inledde  [3/7]

Filmvisning från SM i rally 2021  [4/7]

Mats Bergman berättade om SM i rally  [5/7]

Planering  [6/7]

Elin Ohlsson  [7/7]

Stefan säger att bland det viktigaste är att det går bra för industrin, det gynnar både handel och service.
Den lågkonjunktur som infunnit sig har inte påverkat industrin extremt hårt. Värst har det kanske varit att få tag i råvaror men det har lättat en del de senaste månaderna. Däremot finns det orosmoln som de skenande elpriserna och bristen på utbildad personal.

Stefan Aronsson driver själv Happy Homes i Vaggeryd som för bara några månader sedan flyttade in i nya lokaler och där utvecklingen är positiv.

– Vi har en bra styrelse hos Handel och Service och det är många bra aktiviteter, inte minst rabatthäftet som snart kommer i en ny upplaga och med fler företag som ger rabatter, berättar Stefan.

Själva årsmötet för de 65 medlemsföretagen gick snabbt och det blev omval över hela linjen.

Det var även en del föredrag och diskussion. Från kommunen medverkade Simone Kamm, samordnare i näringslivsfrågor, handel och besöksnäring, Johan Thorsell, näringslivschef och Elin Ohlsson. Elin är är affärsutvecklare för Science Park i Vaggeryds kommun. Hon arbetar med företagsstarter, idéutveckling och utveckling av befintliga bolag. Hon jobbar halvtid i Mullsjö kommun och halvtid i Vaggeryds kommun.

Därtill berättade Mats Bergman, från Skillingaryds Motorklubb, om kommande SM-deltävling i rally. 2021 stod SSMK som arrangör för en deltävling och i juni i år har man fått nytt förtroende.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *