Nyheter

Bildextra: Vad är väl en bal på slottet…

Nyheter Det var festligt med middag med mera i danssalongen i Skillingehus i Skillingaryd i veckan.

Redo för huvudrätten  [1/28]

  [2/28]

  [3/28]

  [4/28]

  [5/28]

  [6/28]

  [7/28]

  [8/28]

  [9/28]

  [10/28]

  [11/28]

  [12/28]

  [13/28]

  [14/28]

  [15/28]

  [16/28]

  [17/28]

  [18/28]

  [19/28]

  [20/28]

  [21/28]

  [22/28]

  [23/28]

  [24/28]

  [25/28]

  [26/28]

  [27/28]

Anna-Maria Toftgård sjöng och spelade  [28/28]

Det var kommunfullmäktige som hade avslutning med förtroendevalda men också med förvaltningschefer, pristagare av olika slag, anställda i 25 år med flera.

I andra artiklar har vi berättat och visat prisfesten och nu är turen kommen till middagen. Det var kanske itne en bal på slottet men inte långt därifrån.

Kommundirektör Annika Hedvall och kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson höll i trådarna och kommunikatören Johan Lundell intervjuade.

Maten kom från Tallnäs och menyn såg ut så här:
Förrätt: Smörstekt abborre på vitt bröd, serverades med kräm fräs och löjrom
Varmrätt: Högrev med närodlade rotfrukter och inlagda gulbetor som serverades med kantarellsås
Efterrätt: Vit chokladpudding – pannacotta – med bärsås av blåbär och lingon

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *