Nyheter

Chocken: Så dyr kan elräkningen bli i december

Nyheter Om de höga elpriserna håller i sig så kan det bli en dyr räkning för invånare i kommunen. Enligt en uträkning som Newsworthy gjort kan den landa på närmare 13 000 kronor om det vill sig illa.

I elområde 3, som Vaggeryds kommun huvudsakligen tillhör, har det så kallade spotpriset legat på 3,93 kronor per kilowattimme så här långt under månaden. Om priset ligger kvar på samma nivå månaden ut skulle det innebära att en eluppvärmd villa med årsförbrukning på 20 000 kilowattimmar kan vänta sig en elräkning på uppemot 13 000 kronor efter skatter och påslag. Detta berättar Newsworthy.

Priset hittills i december har varit mer än dubbelt så högt som ifjol. Dock flaggar man för att de flesta hushåll i kommunen kommer komma billigare undan än 13 000 kronor.

 

 

Taggar

Dela


6 reaktioner på Chocken: Så dyr kan elräkningen bli i december

Borde anmäla alla partier för denna katastrof,en utredning varför det blev så här? Är det endast Miljöpartiets fel? Eller regeringen för 10 -12 år sedan? Och dåvarande regering!

Kostnaden av maten har gått upp markant ”kaffe” bröd och mycket annat hur kommer det att sluta för många av de som hade dåligt ställt innan man började höja allting våra politiker kommer säkert att höja sina arvode och löner medan pensionärer och vanliga arbetare kommer att halka efter och ha det svårt .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *