Nyheter

Det var det sämsta vi sett på länge…

Nyheter Turistens klagan kommer nu till kommunen.

Vid Götaströms rastplats

En familj som hade tänkt att stanna vid rastplatsen vid Götaström utanför Skillingaryd har skrivit till kommunen och noterar bland annat: Det var det sämsta vi sett på länge…

Det handlar om överfulla soptunnor och sammantaget är rastplatsen vid Götaström inte vad den varit.
– Vi har fått stänga av delar som ned mot Fågelforsdammen för att få stopp på långtradarchaufförer, säger kommunalrådet Gert Jonsson (M).
En del chaufförer mer eller mindre bara öppnar dörren och slänger ut skräp när de övernattar på platsen. Något liknande är det på fler andra platser i kommun.
– De är bekymmersamt, noterar Gert Jonsson.

Vi har kontaktat tekniska kontoret kring nedskräpning och bara minuter senare fick vi veta att man kontaktat trafikverket.

Taggar

Dela


7 reaktioner på Det var det sämsta vi sett på länge…

De är tråkigt de gnälls så. Men jag vet med säkerhet att de töms på parkeringar och rastplatsen vid Götaström regelbundet och toaletterna städas men fel tid så töms allt på en gång och de bli väldigt stökigt fort. Men de gnälls alltid mer på sommaren sedan är de mer semester med fler folk och mer sopor

Eller så bygger kommunen en riktig parkering med toa och sopptunnor till alla lastbilar så är det löst.
Skillingaryd är ingen industriort längre. Det är snart en jättestor marknad för logistik.
I Vaggeryd är det mindre trafik = mindre skräp

Sätt dit en container då med hänvisning på div. språk om det är sånt tryck på det. Problemet löst !

De är väl inte läskunniga för vad jag förstår så står det i deras lagar att man kör inte lastbil berusad. Så att skriva att sopor skall sorteras i olika kärl, vilket vi får göra, blir för komplicerat.

Lär av tyskarna som det är på Autobahn, sätt ut riktiga soptunnor. Ta betalt för toabesök och inför en avgift för att få köra på motorvägar. Vi i Sverige betalar vägskatt och får betala när vi ska köra på andras motorvägar i Europa.

Kan väl inte vara så svårt att sätta parkeringsförbud utanför uppmålade parkeringsfickor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *