Nyheter

Emma Mellin blev ”Årets bästa medarbetare”

Nyheter Emma blev inte bara nominerad till årets bästa medarbetare inom Hemköp utan väl på galan i Stockholm fick hon även ta emot förstapriset. – Jag är väldigt chockad, säger hon.

Vi träffade Emma Mellin vid brödavdelningen på Hemköp och hon berättade att varje år genomförs ”Hemköp- och Tempodagarna” i hela Sverige då folk får skicka in nomineringar till nio olika kategorier.
– Det finns exempelvis årets butik, årets ledare, årets medarbetare och så vidare, förklarar Emma Mellin som jobbar på Hemköp i Skillingaryd.

– Jag vet inte hur många som var nominerade men mina medarbetare hade nominerat mig och jag blev otroligt förvånad när de ringde och sa att jag var medbjuden till galan i Stockholm som ägde rum förra veckan. Det var nog mellan tre och fyra hundra personer där.

– Tre personer från varje kategori hade blivit utvalda och de läste upp varje nomineringstext och delade sedan ut ett pris i form av diplom. Det var verkligen jättekul och jag blev så klart väldigt chockad att jag vann utmärkelsen, det kom från ingenstans. Bara själva grejen liksom att komma från lilla Skillingaryd och vinna. 

På vägen ut från butiken träffar vi på en kollega som beskriver Emma som ”helt fantastisk”.
Hon är allt, precis det man önskar av en kollega. Behöver man hjälp så är det aldrig en suck från hennes sida och hon är alltid pigg och glad.

Text: Linn Törnberg

Foto: Sara Mejving

Taggar

Dela


10 reaktioner på Emma Mellin blev ”Årets bästa medarbetare”

Detta är du välförtjänt av 👏
Hurra hurra hurra för dig idag! ⭐🤍🇸🇪
Grattis! 🎈🎉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *