Nyheter

En dag var den bara borta…

Nyheter Intill torget i Skillingaryd har brevlådan plockats bort. Nu finns det fyra kvar i tätorten. 

På postnords hemsida återfinns numera bara lådorna på Källeliden 16, Artillerigatan 28, Södra vägen 11 och Storgatan 69 kvar i Skillingaryds tätort. 

I Vaggeryd finns återstående fem lådor: Stationsgatan 9, Storgatan 32, två på Jönköpingsvägen och Gummarpsvägen 4. 

Utanför tätorterna finns brevlåda kvar i Pålskog, Klevshult, Sjöeryd, Åker, Starkeryd, Gräshult, Taglarp, Nyholm, Bratteborg och Uddebo.

Taggar

Dela


4 reaktioner på En dag var den bara borta…

Återgå till Kungliga Postverket och höj ambitionsnivån! Det har gått utför massivt. Ett av systemfelen var att man tog bort postmonopolet. I Lund hade jag tre postföretag som sprang om varandra och slogs om kundernas gunst. Här i Skillingaryd har vi nu brevbäring varannan dag och det tar en halv evighet innan tidningen ligger i brevlådan. Men lika illa är det med speditionsföretagen. Det handlar om profit och inte om samhällsservice.

Gummarpsvägen? Den ligger i Byarum, inte i Vaggeryd! Brevlådan vid Slättens förskola som var så enkel att komma intill är numera placerad mitt i en parkeringsplats. Dessutom kunde man tidigare köra in söderifrån och ut åt norr, med ombyggnaden som gjordes är placeringen inte genomtänkt!

Bättre lägga ner posten och låta affärer som Ica och Hemköp sköta det för inga postkontor är ju öppna . Posten kommer knappt 2 gånger i veckan än då hinner de ej med helt otroligt. Och större och större och finare lokaler för postsortering . Det rimmar illa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *