Nyheter

Erica (V) höll i medlemsutbildningen

Nyheter Erica Gunnarsson Kibowa från Skillingaryd ansvarade för länets medlemsutbildning.

Vänsterpartiet hade medlemsutbildning. Foto; Vänsterpartiet

I lördags hade Vänsterpartiet i Jönköpings län en medlemsutbildning för nya och gamla medlemmar. Erica Gunnarsson Kibowa från Skillingaryd föreläste om teori och praktik inom socialismen, feminismen och antirasismen.

Teorin förenades med praktiska frågor och gruppdiskussioner till exempel runt hur man åtgärdar hemlösheten i Sverige genom kommunalpolitiskt arbete samt hur man hindrar härskartekniker på möten och istället får alla delaktiga.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Erica (V) höll i medlemsutbildningen

I årtionden styrdes Venezuela omväxlande av kristdemokratiska Copei och socialdemokratiska AD. Båda partierna lovade inför valen att alla skulle få del av landets riks oljetillgångar. Istället berikades den politiska eliten i respektive parti genom systematisk korruption. Visar det att kristdemokratisk respektive socialdemokratisk politik inte fungerar i praktiken? Diskuterar M, KD och S på sina kurser i Sverige hur man kan hjälpa Venezuela på rätt köl igen? Hjälper det att ge makten åter till de som orsakat vanstyret från början?

Undrar om utbildningen även gäller hur man hjälper Venezuela på rätt köl igen, för än en gång visar man att kommunism inte funkar i praktiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *