Nyheter

Färre förtjänsttecken delas ut

Nyheter Vid kommunfullmäktiges årsavslutning hyllas anställda och politiker med förtjänsttecken, men de blir färre med åren och nu ska antal år diskuteras av våra styrande politiker

Mats Carlsson är en av de kommunalt anställda som i år får förtjänsttecken

”Årets förtjänsttecken” delas ut till anställda som innehaft tjänst i 25 år och förtroendevalda politiker som innehaft uppdrag i kommunen i 20 år.

I år är det enbart anställda som finns med bland de som har haft kommunal tjänst i 25 år. Inga politiker uppmärksammas i år.

De som har förtjänsttecken att hämta ut är; Linda Toftgård-Gustavsson (vård och omsorg), Helen Löfström (lärare), Madeleine Karlsson (barnskötare/elevassistent), Mats Carlsson (räddningstjänsten), Helen Almsgård (barnskötare/elevassistent) och Jessica Persson (vård och omsorg).

– Vi kommer att ta upp diskussion om det här med förtjänsttecken och vad det är för ålder man varit anställd. För 15 år sedan fick vi ha två gruppbilder. Vi kanske har för många år idag, för att få förtjänsttecken. Vi kommer att ta upp det här senare i höst, säger Ulf Abrahamsson (C).

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *