Nyheter

Fastighetsaffär i Vaggeryd

Nyheter Samhällsbyggnadsbolaget har köpt M2-gruppens lägenheter i bland annat Vaggeryd

Arkivbild

Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) förvärvade ett stort antal lägenheter runt om i Sverige och då blev de ägare till drygt 150 lägenheter i Vaggeryd. Det är lägenheterna på bland annat  Torsbo som tidigare förvaltades av M2-gruppen som övergått i SBBs ägo från den första april.

Samhällsbyggnadsbolaget startade 2016 och inriktade sig främst på att äga och förvalta offentliga fastigheter som kommunhus, polisstationer och liknande. Men de har även inriktat sig på lägenheter och har nu omkring 10000 lägenheter runt om i landet.

På frågan om hyresgästerna kommer att märka någon skillnad blir svaret att de avser att förvalta och utveckla området långsiktigt. För skötseln av lägenheterna har de anlitat Håkans fastighetsservice för såväl den yttre som inre fastighetsskötseln.

Dela


1 reaktion på Fastighetsaffär i Vaggeryd

Området tämligen skriker förfallen förort som det ser ut idag så hade varit fint om de kunde måla om och snygga till. Hade gjort mycket för de boende och naturligtvis ger det ett trevligare intryck för besökande som kommer norrifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *