Nyheter

Fenix har tänkt rätt om studentutspring

Nyheter Blivande studenter tycker till. Läs insändaren här

Arkivfoto från tidigare studenter på Fenix

Vi är en klass på 11 elever i Vaggeryd som tar studenten den 12 juni. Vi tycker att Fenix och Skolverket har tagit rätt beslut. Studenten är något man har längtat efter under alla åren i skolan men detta året satte Covid – 19 stopp för det, tyvärr.

Men enligt oss är det bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa av situationen. Vi hoppas att alla andra utgångselever kan tänka om och tänka som vi. Vi måste skydda de äldre och alla andra människor. Det blir inte det vanliga utspringet, utan ett litet istället. Det blir inte heller en stor folkmassa runt alla studenter, utan vi har fått besked om att endast TVÅ familjemedlemmar per elev får fira eleven på skolan. Vi tycker som sagt att det är helt rätt, det Fenix har gjort och vi är på deras sida.

Vi är nog egentligen en av de enda klassen runt om i länet som tycker detta är en bra satsning. För vad ska man göra? Man kan ju inte jaga bort viruset eller skrämma bort det. Det fattar väl vem som helst.

KOM IGEN NU! Vi får vara nöjda att det ens blir ett litet firande än att det inte blir något alls. Visst hade det varit roligare med ett vanligt firande, men nu måste vi ta oss i kragen och som sagt bita i det sura äpplet. 

SA17
Fenix Vaggeryd

Taggar

Dela


4 reaktioner på Fenix har tänkt rätt om studentutspring

HURRA för vår bygds otroligt fina, kloka blivande studenter! Deras inlägg vittnar om en framtidstro på dagens unga människor!

Jag applåderar👏🏻 Mycket moget och bra inlägg! Stort grattis till studenten och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *