Nyheter

Förbereder för Fabriksrundan

Nyheter Hos Starrike och Swoon är det bråda dagar när det ska förberedas för lördagens fabriksrunda. Shopping, korv, fabriksvandring och hoppborg utlovas.

– Vi kommer att enbart att ha öppet under lördagen men inte i dag fredag och det är ingen av företagen i Vaggeryds kommun som har. Det är första gången vi är med, så vi vill känna oss för. Vi vet inte alls vad vi kan förvänta oss, säljer vi något så blir vi ju glada. Om inte annat så får folk se vad vi gör och att gå en fabriksvisning tror jag kan intressera många. Många kanske aldrig kommer in och får se hur det ser ut inne i en fabrik. Vi kommer att ha viss produktion i gång och ta med ett gäng runt och visa och berätta. Då får de se CNC-maskiner och montering och allt annat. Det är rätt roligt att se hur det här blir tillverkat, säger Anna Ireklint.

Lokalen hos WOG trä är nu förberedd med möbler, heminredning, sittdynor, speglar, handfat, kranar, blandare och massa andra produkter. Vissa saker är sådant som har varit med och visats på mässa och andra småsaker som finns i gömmorna. 

– Våra pallar, stolar och bord finns här att känna och klämma på, de går ju också beställa på vår webshop. Ja, det finns lite av varje.

– Vi kommer att bjuda alla besökare på korv med bröd, Vaggerydskorv så klart, och utanför kommer det att finnas en stor hoppborg, om det inte blir storm förstås, avslutar Anna.

Anna och Jonas Ireklint förbereder för helgen.  [1/6]

  [2/6]

  [3/6]

  [4/6]

  [5/6]

  [6/6]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *