Nyheter

Furugården ska renoveras

Nyheter Vid tekniska nämndens senaste möte fanns Granen, Linden och Kastanjen med på dagordningen.

Avdelningar på Furugården ska renoveras

– Vi ska renovera Furugården. Först ut är avdelningen Granen där vi ska fräscha upp, måla och nya dörrar. Avdelningen står tom för tillfället, så vi passar på nu. I avdelningarna Linden och Kastanjen är det något större åtgärder som behövs, så vi planerar det lite längre fram. Det har gjorts renoveringar såklart under vägens gång, men när nu Granen står tom så passar vi på. Gör vi ordning Granen kan boende flytta in dit och vi kan fortsätta renovera vid nästa avdelning. Vi startar renoveringen under året, berättar Jerry Karlsson (L), ordförande i tekniska nämnden.

I underhållsplanen har tekniska nämnden även lagt upp Arbetsmarknadsenhetens lokaler i Vaggeryd något högre upp på listan, eftersom det uppkommit fuktskador i källare.

Taggar

Dela


5 reaktioner på Furugården ska renoveras

Tycker absolut att man ska renovera, de äldre behöver luskas upp lite och så där. Skriver en artikel och detta är det perfekta beslutet. Bra!

Kan ni alla liksom inte bara vara att det ens händer något med Furugården så att de inte river en avdelning och bygger en helt ny.

Men jösses! Information hit eller dit. Var tacksam att pengar läggs på att renovera åt de äldre. Så trött på att så fort det skrivs något positivt om Furugården, Sörgården eller Mejeriet så ska alltid någon hitta nått att klaga på. Hur vore det med inlägg som ” ja -äntligen ” eller ” Nu prioriterar man rätt”

Vad har de anhöriga för anledning att informeras om att en tom avdelning renoveras? Självklart blir ni informerade om det blir en eventuell flytt när en avdelning är klar. Bra att ta det i närtid när det är tomt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *