Nyheter

Håkan och Dennis blev ”Årets nytänkare”

Nyheter Under måndagsförmiddagen blev Håkan och Dennis på Håkans Fastighetsservice AB överraskade med fin utmärkelse...

  [1/10]

  [2/10]

  [3/10]

  [4/10]

  [5/10]

  [6/10]

  [7/10]

  [8/10]

  [9/10]

  [10/10]

Vi tog följe bakom Elin Olsson Science Park, Jenny Svensson kommunens näringsliv och Gert Jonsson kommunalråd när dörrarna till butiken hos Håkans Fastighetsservice öppnades. Håkan och Dennis möter upp och ser märkbart förvånade ut när prischeck, diplom och blomster finns i besökarnas famn. 

– Det här var väldigt överraskande. Du (reds anm; Jenny från kommunens näringsliv) hade ju bokat in möte om framtiden…. Vad ska jag säga, jag är väldigt överraskad, kommenterar Dennis och mottager prischecken på 10 000 kronor. 

Håkan Johansson:
– Det är väldigt roligt att Dennis drar det stora loket. Vi hade inte varit här om inte Dennis är här. Vi var först på Båramoområdet när vi byggde här. Kommunen sa att det kunde bli lite sämre vatten på området eftersom vi var de enda. Men vilken utveckling det har varit i området sedan vi flyttade hit.
– Det här var en mycket glad överraskning.

Motiveringen till ”Årets nytänkare 2023” som tilldelas Håkan Johansson och Dennis Palmqvist, Håkans Fastighetsservice AB, i Skillingaryd. 

”Genom nya kanaler och nya erbjudande skapar ”Årets nytänkare” i Vaggeryds kommun engagemang och intresse hos en allt bredare målgrupp. Genom nära samarbete med skola och hållbarhet i fokus, lyfter årets vinnare en traditionell branschen nya affärsområden”

Taggar

Dela


7 reaktioner på Håkan och Dennis blev ”Årets nytänkare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *