Nyheter

Hyresgäster saknar utlovade garage

Nyheter Vid inflyttningen till Gästgivaren skulle det planerade parkeringshuset få användas tillsammans med Mejeriet hyresgäster. Så blev det inte.

Parkering utan tak

I maj förra året flyttade hyresgästerna in i de nybyggda lägenheterna intill Mejeriet i Skillingaryd. Parkeringsplatsen norr om hyreshuset, utmed Kaffegatan, anlades på kommunens mark men utan tak.

– Vi är lite irriterade när vi blev lovade tak över bilarna och inser att bilarna nu kommer att få stå ute en vinter till, trots påstötning hos hyresvärden, menar en hyresgäst till Gästgivaren.

Satu Jonsson, vd för Vsbo, svarar;

– Tanken var att kommunen skulle bygga ett parkeringshus vid Mejeriet som vi också skulle få plats i. Men så blev det ju inte. Vi har jobbat länge med att få till garage och det har varit många turer. Vi närmar oss en lösning men vi har inget bygglov ännu. Förhoppningsvis är den frågan löst i slutet av september, kommenterar Satu.

I januari i år berättade vi om den saknade belysningen på samma plats, artikeln finns att läsa här.

Just nu har en relativ nyasfalterad parkeringsavdelning fått ge vika åt Gropabäckens restaurering

Taggar

Dela


4 reaktioner på Hyresgäster saknar utlovade garage

Har också regerat på att det står så många bilar nära ingången och det är lite folk i butiken
Hemköp borde nog sätta upp skyltar med Endast för Hemköps kunder och en viss tid man får stå där

Vore bättre med ett parkeringshus så får man förhoppningsvis bort bilarna som står och ta plats vid Hemköps parkering utan att handlar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *