Nyheter

KD debatterar trygghet

Nyheter Efter oroligheter i Skillingaryd debatterar KD.

Alla gör skillnad för ett tryggare samhälle!

Vi lever i ett samhälle, i en kommun där människor idag upplever en otrygghet.

Det har varit oroligheter under tid i Vaggeryds kommun. Media har gjort reportage angående detta, människor har då med detta blivit skrämda från att kunna röra sig fritt på gator och torg, när mörkret lagt sig i samhället. Man känner otrygghet.

För att möta denna oro och stärka tryggheten i Vaggeryds kommun, har myndighet, skola, polis, civilsamhället och föräldrar samverkat och tagit händelserna på allvar. Något som är A och O för att skapa ett samhälle där våra barn och ungas behov fångas upp i tid.

Vi utvecklas och mår bäst av att leva i en gemenskap som präglas av omtanke, ansvarstagande, där ett starkt civilsamhälle finns och främjas. Där goda värderingar står i centrum, där vi behöver arbeta långsiktigt och förebyggande med sociala insatser. Ett samhälle en kommun där alla räknas med och där alla omfattas. Där ingen lämnas efter, där ingen lämnas utanför, där alla är med och bidrar.

Vi ser nu på en förändring som är driven av hopp- inte missnöje! Där samverkan finns, där både hjärta och hjärna är med och vägleder. Där människor får känna tillhörighet.

Tack till alla som gör skillnad för ett tryggare samhälle!

Kristdemokraterna i Vaggeryds kommun

Taggar

Dela


1 reaktion på KD debatterar trygghet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *