Nyheter

Körde i 196 på E4:an

Körde i 196 på E4:an

Nyheter En man från Västerås hade tydligen bråttom hem men det tog stopp på ett för honom mindre trevligt sätt.

Arkivbild

Färden gick på E4:an men vid Skillingaryd fanns poliser som mätte bilens hastighet till 196 kilometer i timmen. Därmed fladdrade körkortet all världens väg och hamnade i stället hos polisen. Högsta tillåtna hastighet på E4:an är 110.

Den 25-årige föraren körde en Volvo V 60 men den får han inte köra på ett bra tag framöver.

Det var för övrigt fjärde gången sedan 2016 som han åkte fast för fortkörning. Tidigare har överträdelserna varit 10, 25 respektive 36 km i timmen för fort.

Taggar

Dela


11 reaktioner på Körde i 196 på E4:an

Folk har ingen som helst respekt för hastighetsgränser. Hur resonerar alla de som dagligen passerar förskolan Åviken på Södra Park i Vaggeryd i höga hastigheter. Max 20 % håller hastigheten 30 km/timmen som gäller utanför skolan. De flesta kör i 50-70 km/timmen under dagtid. På kvällar är det fri hastighet trots att hastighetsbegränsningen gäller dygnet runt. ALLA NI SOM BOR PÅ SÖDRA PARK. Börja respektera 30 km/timmen. Kommunen tycks vara handlingsförlamad. Var är polisens hastighetskontroller? Hur går det med medborgarlöftet?

Jag tackar och bockar!! Självklart ska jag bli av med körkortet men jag tycker ju att dom där som tog mig kanske skulle ägna sig lite tid åt alla skjutningar och sprängdåd som händer runt om i landet. Och på tal om alla stackars kvinnor som blir gruppvåldtagna

Du kan lätt döda någon med såna hastigheter. Du bör ALDRIG få köra ett fordon igen. Du saknar sunt förnuft. Ingen vill ha dig på vägarna.

Risken är stor att en dödsolycka händer. Då är det inte lika skoj. Veta man kan orsakat en olycka för stt man kört alldeles för fort.

Med den hastigheten borde straffet vara detsamma som det döms ut för mordförsök i domstol

Håller med,men det finns fler som har svårt för 110 km. många kör fortfarande vänstertrafik påmotorvägen!

Så du tycker jag ska sitta 6 år på en klass 1 anstalt för fortkörning? När de som mördar varandra blir frikända på grund av att ingen vågar vittna – till exempel.
Jag tycker du ska sitta 4 månader för att du tycker att lagen och straffskalor är ett skämt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *