Nyheter

Larm om höga smällar i Skillingaryd

Nyheter Under natten inkom larm till polisen om att boende i Skillingaryd hört höga smällar. Av allt att döma handlar det om fyrverkerier och avgassmällar.

Genrebild. Foto: Henrik Skoglund

Det var vid 04-tiden som en rad Skillingarydsbor hörde höga smällar i samhället. Något som man har delat med sig av i lokala Facebookgrupper.
– Det lät som 6-8 skott, sedan var det tyst, skriver en användare.

Någon skottlossning verkar det dock inte ha varit frågan om. Tre polispatruller ryckte ut till Skillingaryd och man fick tag i en bil med flera personer i.
– Det var en bil som det kan smälla från avgasröret. Inringare har ju sett eller hört en bil som åkte omkring. Men personerna är inte misstänkta för något brott, säger polisens presstalesperson Johnny Gustavsson.

Poliserna på plats ska också ha hittat en tom förpackning med fyrverkerier utanför en livsmedelsbutik i Skillingaryd.
– Det har varit en viss doft kring det här paketet som kan ha varit färskt.

 

Taggar

Dela


4 reaktioner på Larm om höga smällar i Skillingaryd

Epa-ungdomarna får göra exakt vad de vill tydligen i samhället… Inga regler eller lagar gäller för dem. Många verkar inte ha minsta förståelse över huvud taget för att folk behöver sova och har rätt till att få lugn i sitt hem! Jag vet exakt vilken bil de pratas om. Den smäller som pistolskott varje gång epaföraren gasar till lite.. Hemsk är den. Men polisen gör ingenting och det är som sagt fritt fram för ungdomarna att bete sig som respektlösa svin. Är ju så hemskt synd om dem 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Att man reagerar så kraftigt på några smällar fast vi lever in på 2024 vad ska man säga då när militären pangade 100tals granater över en natt över Skillingaryd när man sköt med Haubic 77 från Klevshult så husen skakade i Skillingaryd folk var varken rädda eller reagerade på dessa smällar kan det vara så att alla skjutningar som sker i Sverige dagligen som bidrar till dom reaktioner och rädsla

Tror nog mer på att oron i så fall är kopplad till det området som är polisövervakning på. Är rätt säker på att folk som bott i Skillingaryd en längre tid kan skilja på när det är övningar på skjutfältet.

Det var fyrverkerier. Vaknade av det direkt då hundarna flög upp och kollade ut genom fönstret så såg man 3 personer gå ifrån ”lådan” som pangade på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *