Nyheter

Lasse renoverade telefonkiosken

Nyheter Den kända telefonkiosken vid torget i Skillingaryd har nu kommit tillbaka. Finare än någonsin.

Foto; Peter Magnusson

– Nu är telefonkiosken helt genomgången med nytt snickeri, där All-in hjälpt oss med att såga till material, och ny specialfärg har den fått också. Allt har tagit närmare ett halvår att göra klart. Det var många delar som inte gick att använda alls, så kiosken var behov av renovering. Den här telefonkiosken tillverkades på 60-talet och vi har försökt att få den så nära originalskick som möjligt, säger Lasse Fornstål som jobbar på arbetsmarknadsenheten och har varit ansvarig för att renovera telefonkiosken.

Det var i januari som vi på redaktionen efterlyste telefonkiosken som försvann. Artikeln går att läsa här. Nu är telefonkiosken tillbaka på torget. Finare än någonsin.

Lasse Fornstål från Linnås har jobbat med renovera telefonkiosken

Taggar

Dela


10 reaktioner på Lasse renoverade telefonkiosken

Så fin 😀 vore kul om dom kunde göra resten av torget också så att den fina telefonkiosken kommer till rätta..

Ska man gå in med mobilen och prata i lugn och ro eller har dem fortfarande kortstelefoner eller vad går den på SWISH eller?

Vist är den fin ”vår telefonkiosk” och den har fått sin uppsnyggning utan att någon kan förklara hur det kom sig. Kan undra vad en sådan storrenovering kommer att kosta? för det görs väl inget gratis när det är Skillingaryd som får en ansiktslyftning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *