Nyheter

Män från länet i viral skandalvideo – kissar i glassfrys efter cruisingträff

Nyheter Flera unga män från Jönköpings län pekas på sociala medier ut efter att en video blivit viral, där en av männen kissar i en glassdisk inne på en grillkiosk i Kungälv. 

Flera unga män från Jönköpings län pekas på sociala medier ut efter att en video blivit viral, där en av männen kissar i en glassdisk inne på en grillkiosk i Kungälv. Bilder från videoklippen.

Det var i lördags kväll som de unga männen från länet ska ha besökt grillkiosken. I en film som de själva spelat in och som nu sprids på sociala medier står en av killarna och kissar rakt ner i en frysbox medan en av dem ser ut att dra ner byxorna och ställa sig och huka bakom frysen.

– Jag är lite hård i magen, säger mannen som står bakom frysboxen.

Så här säger Dennis som äger grillen i en intervju med P4 Jönköping.

– Det är väldigt tråkigt. Vi jobbar ju allihop väldigt mycket  och väldigt länge så då blir man arg, ledsen och besviken, allt på en gång. De är ledsna också, de har bett om ursäkt och sagt att det här var väldigt dumt gjort och de tror inte att de kommer att göra om det.

Polisen i Kungälv har gjort en anmälan om skadegörelse efter händelsen. Christian Nordén, kommunpolis i Kungälv, ser den här skadegörelsen som av det mer ovanliga slaget.

– Jag har inte sett nåt sådant här tidigare. Det är nog väldigt ovanligt, säger han till P4 Jönköping.

P4 Jönköping har pratat med männen som ligger bakom videon. Han som sitter bakom glassboxen säger att han inte bajsade. De unga männen berättar att de har tagit emot mycket hat på sociala medier. De ångrar vad som hände och meddelar att de har betalat för saneringen.

Källa: P4 Jönköping

Taggar

Dela