Nyheter

Mikael och Ivan vann i företagargala

Nyheter Mikael Axelsson, styrelseordförande och medgrundare av Garantell i Värnamo och Ivan Martic som är uppvuxen i Vaggeryd hörde till pristagarna vid en prisutdelning för entreprenörer.

Mikael Axelsson, styrelseordförande och medgrundare av Garantell. Pressbild

Efter en omfattande nomineringsprocess under hösten var det nu dags för regionfinaler i den svenska upplagan av årets entreprenör 2022. Tio framgångsrika entreprenörer från region öst gjorde upp om priserna i dagens regionfinal i Jönköping. Mikael Axelsson, styrelseordförande och medgrundare av Värnamoföretaget Garantellble blev av vinnarna.

Bästa internationella tillväxt – Mikael Axelsson, Garantell AB 
Med kunden i fokus har entreprenören automatiserat och digitaliserat sin verksamhet i en annars traditionell bransch.
Denna innovativa utmanare har alltid velat testa sin gräns och fokuserat på möjligheter istället för svårigheter. Med självstyrande team leds bolaget av många under stor frihet och tack vare sina smarta lösningar kryssar årets pristagare vidare mot internationella framgångar.

Årets manliga stjärnskott – Ivan Martic, IM Vision
Årets manliga stjärnskott kombinerar kontinuerlig produktutveckling med ett hållbarhetsarbete vilket gör att vi bara har sett början på en spännande entreprenörsresa.
Från tidig ålder har detta stjärnskott drivit sitt bolag till att idag vara Europaledande i sin bransch. Mod, flexibilitet och ledorden ”Bra kan alltid bli bättre” är en viktig del i hans framgångsrecept.

Linda Fransson och Anna Sandberg från Gnosjö Automatsvarvning hörde också till de nominerade men vann inte något pris.

 Samtliga vinnare går vidare till den nationella finalen i Stockholms stadshus den 9 februari 2023.

Pristagare vid galan

Finalen i Jönköping. Pressbild

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *