Nyheter

Moped och bil i olycka i Skillingaryd

Nyheter Klockan 20.06 kom larm om en trafikolycka vid cirkulationsplatsen Storgatan - Sturegatan i Skillingaryd och en bil och en moped var inblandade . Mopedisten fördes till sjukhus och enlig polisn har hon möjligen fått en fraktur. Mannen i bilen skadades inte. Uppdaterat.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Moped och bil i olycka i Skillingaryd

Gäller detta även den som är vid Preeem Vaggeryd då bilar på Hokvägen bara kör ut. Man tittar bara rakt fram och mot Jönköpingshållet.

Tycker det är konstigt att det inte är fler olyckor i den cirkulationsplatsen så som folk kör. Vet inte hur många gånger jag har fått tvärnita när jag varit i cirkulationsplatsen och det kommer en bilist och bara kör rätt ut. Det är inte högerregel i cirkulationsplatset som många verkar tro och anser att de har rätt att köra rätt ut framför någon som redan är i den. Vissa verkar också fortfarande tro att Storgatan är huvudled som saknar cirkulationsplatsen och bara blåser rätt igenom utan minsta inbromsning/koll på resten av trafiken.

Kopierat från transportstyrelsen: ”Fordon som tänker köra in i cirkulationsplatsen har väjningsplikt mot de fordon som befinner sig inne i cirkulationen och ska därför i god tid sänka hastigheten eller stanna.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *