Nyheter

Ny ställplats för husbilar

Nyheter En gammal motion som legat och skvalpat har nu fått sitt svar hos tekniska nämnden och det kommer att bli ställplats för husbilar även i Skillingaryds centrala delar

Arkivfoto

Vid Hjortsjöns camping görs det nu iordning ett antal platser att parkera sin husbil över natten. Där är det full service och vad räknar husbilsägarna med att få för service vid en ställplats? Den frågan har nu diskuterats hos tekniska nämnden som kommit fram till ett beslut om övernattningsplats även i Skillingaryd.

– När tv-produktionen för Farmen har byggts klart på Slätten kommer vi att skapa och angöra lite större parkeringsplatser där man kan stå 24 timmar och som kan användas som ställplats för husbilar. Det blir nära till handlarna och till turistbyrån. Finns även ställplatser med el som golfklubben i norra delen av Skillingaryd ombesörjer, om så önskas, säger Jerry Karlsson (L) ordförande i tekniska nämnden.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Ny ställplats för husbilar

Bra med ställplats, men låt de då bli en ställplats och inte en ställplats med campingservice. 24 tim ..enkel service typ latrin – det räcker. Och ett humant pris max 150:-

Skönt då slipper vi alla gratis campare vid Långasjön som kommunen låter stå i flera dagar fast det är camping förbjuden eller kommer detta att skötas lika dåligt?

Glädjande!! Det känns bra att även Vaggeryds kommun kommer att finns bland orter med ställplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *