Nyheter

Parkeringsplatser används felaktigt

Nyheter Det är en av VSBOs hyresgäster som skrivit till kommunen om att anställda i kommunen parkerar på platser avsedda för och betalda av hyresgästerna

Arkivbild, har ej med artikeln att göra

För ett par veckor sedan skickades ett brev till kommunens informationsadress samt kommundirektör Annika Hedvall där en person som bor i fastigheten som inrymmer bland annat Systembolaget klagat på att deras parkeringsplatser tas i anspråk på dagtid, troligen av anställda i Vaggeryds kommun med Skillingehus som arbetsplats.

Skillingaryd.nu kontaktade Annika Hedvall för att höra vad som har gjorts.

– Jag känner igen skrivelsen, säger Annika Hedvall men erkänner att hon har missat att svara på e-brevet. När hon återkommer medger hon att det inte är okej att missa ett brev som gjorts i detta fallet.

Efter att vi uppmärksammade Annika Hedvall om klagomålet så meddelar hon att han svarat personen som skickat klagomålet och bett om ursäkt för den sena hanteringen. Dessutom har Annika Hedvall nu skickat ut ett meddelande till samtliga anställda i Skillingehus att det inte är tillåtet att parkera på p-platser som är hyrda av hyresgäster hos VSBO, detsamma gäller för de platser som tillhör boende hos HSB.

Svaret till hyresgästen lyder som följer:

Hej

 Jag ber om ursäkt för att jag missat att svara. Jag har meddelat samtliga medarbetare på Skillingehus att dessa parkeringsplatser, uppmärkta för hyresgäster, inte får användas.

 Hör gärna av dig till mig igen om problemet upprepas. Då ska jag också se till att du inte behöver vänta på svar.”

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *