Nyheter

Polis ingrep mot bråk minderårig – motorcyklist emellan

Nyheter Polisen fick klockan 19.36  larm om ett större antal personer som bråkade på Storgatan i närheten av Hemköp i Skillingaryd. Flera personer ringde polisen om detta. Polisen skickade flera patruller till platsen.

Polisen hade klockan 20.40 fått tag i ett tiotal inblandade, samt vittnen, och fått någorlunda klarhet i vad som hade hänt. Några ungdomar ska ha befunnit sig nära E4. Något föremål ska ha hamnat på vägbanan där det samtidigt kom flera motorcyklister. Dessa blev upprörda och körde in i samhället. Här blev det bråk mellan dessa grupperingar.

En av de unga, en kille som är under 15 år, ej straffbar ålder, ska ha tryckts upp mot en vägg av en av mc-förarna, en vuxen man. Ingen behövde föras till sjukhus och ingen greps.

– Meningarna går i sär om vad som hänt men någon hade tappat eller kastat ned något på vägbanan, ett äpple eller kanske en sten, uppger Björn Öberg som är presstalesman vid polisen.

Polisen skrev anmälningar om försök till misshandel och ringa misshandel.

Taggar

Dela


18 reaktioner på Polis ingrep mot bråk minderårig – motorcyklist emellan

Ungdomarna i kommunen blir daltade med konstant. De får ju bete sig hur fasen de vill så de skiter väl i vilket. Curlade till tusen. Spela musik var och när ni vill, förstör saker när och var ni vill. Ingen respekt för andra människor eller för något alls.
Usch. Mc-förare gjorde helt rätt. Ungdomarna behöver fasen skärpa sig innan någon dör! Alla som försvarar dem lär ju vara föräldrar som rättfärdigar sina barns beteende för att de själva misslyckats med att lära dem rätt och fel. Patetiskt.
Gör ungdomar såna idiotiska saker förtjänar de en smäll på käften. Lätt. Varken polis eller föräldrar gör nåt så allmänheten får gripa in istället.

Illa! Dessa ouppfostrade bör ställas till svars för sin handlingar.

Jag med flera skulle önska att det straffrättsliga systemet ska ta bort straffrabatten helt så att även unga får rejäla och avskräckande straff.

Konstaplarna bör kunna göra noggrannare utredningar om en sten kastats eller ett äpple. Då detta i slutändan kan ge några års skillnad i straff.

Hade gjort exakt samma sak om det vore jag på mc, handlingar får konsekvenser, dåliga handlingar oftast dåliga konsekvenser. Folk lär sig, dessa ungdomar kommer att sluta. Folk som läser detta kommer att förstå att man inte gör så och lära sina barn det. Bara tur att inget träffat någon på hoj, då kunde det varit mord.

MP
Om du tror att det är ett helt vanligt bus så bör du tänka efter lite.
Att kasta grejer på folk som kör på E4 är sinnessjukt, speciellt på oskyddade mc-förare.
Slynglarna borde stå till svars för vad de gjort.
Hoppas inte att dessa slynglarna blir mer katigare efter detta vilket de kanske blir om de inte får något straff utan blir offer för någon som vill lära dem lite vett i stället.

Mp hur vet du att jag inte gjort det?
Men från ett samtal till att komma på plats hinner det hända mycket som att förövarna hinner försvinna. Men du som förälder kanske inte förstår det.
Jag går där ofta och man har fått se det flertal gånger. Lyckades säga till en gång, fick då kommentaren vem bryr sig käringjävul och jag kan lovar dig att jag är långt från det.

Det enda jag vill är att ingen ska fara illa, samt att jag vet den man minst anar kan också kan göra dumma saker.
Hade jag känt igen ungdomarna så hade jag utan problem sökt upp föräldrarna för deras vetskap skull.

Ja det är oroväckande hur kriminaliteten växt bland yngre på senare år. Visst är det en komplex fråga men socialen bör försöka lägga i nästa växel, om det är möjligt.

Sådan är verkligheten – en del ungar fattar inte. Är man runt 15 borde man väl fatta att man inte slänger något på E4.Eller jag kanske har fel.

Grattis till årets kommentar… Om stenen hade träffat och någon omkommit, hade du fortfarande ryckt på axlarna om ett vanligt bus? Jisses…

MP är man 15 år är man stor nog att veta vad som kan hända om man kastar sten på någon från en bro.

Hoppas polisen tar kontakt med föräldrarna till slynglarna. De är ansvariga för vad deras barn gör innan de blir myndiga. Ska det inträffa allvarliga olyckor innan det tar slut på ofoget.

Titta bara i Malmö nu uppe i 100 danska bilar som fått bilarna förstörda av stenar, ska någon behöva dö innan det blir åtgärder? Bra av mc-förarna att de reagerade mot detta vidriga tilltaget.

Det är ofta det kastas sten från bron vid Kaffegatan.
Tur att någon vågar bita ifrån för inom snar framtid så kommer det att hända en olycka där.

Slynglar som slänger saker på vägbanan på ren jävelskap skall tåla att bli tillrättavisade. Då handling inte resulterar i konsekvenser kommer dessa individer fortsätta med jävelskap. Samhället är helt förstört av detta daltande med gärningsmännen, är huvudet dumt får kroppen lida.

Förvånande att det inte skrevs någon anmälan mot stenkastningen. Det vore ju på tiden att de får stopp på det innan något riktigt allvarligt inträffar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *