Nyheter

Polisen grep tjuv i Skillingaryd

Nyheter Vid tretiden i natt anmälde man i 60-årsåldern ringde till polisen och anmälde att han haft ett inbrottsförsök i sin villa i Skillingaryd. och senare greps tjuven av polis.  

Den drabbade mannen hade hört ljud som gjorde att han gick runt och kontrollerade huset och då upptäckte han en man som försökte bryta upp altandörren. När den som bröt på dörren blev upptäckt avbröts inbrottsförsöket och han försvann springande från huset.

Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om försök till grov stöld genom inbrott. Hundförare kom till platsen och påbörjade spårning. Efter att ha spårat i ungefär en timme kunde hundpatrullen gripa en misstänkt man som försökte undkomma och därför blev mannen biten av polishunden.

Det var en man i 35-årsåldern som greps och fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att besluta om den fortsatta förundersökning.

Taggar

Dela


7 reaktioner på Polisen grep tjuv i Skillingaryd

Vaknade av hundskall kl 4 när polisen hittade honom på baksidan av min tomt.
Bra jobbat av polisen

Enligt ett vittne vid Storgatan var de två st mörkklädda som hastigt passerade över. Den ena försvann ner förbi blomsteraffären och den andra fastnade på staketet mitt emot Teds…,
Fick inte polisen fast båda?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *