Nyheter

Polispådrag i Vaggeryd

Nyheter Ett försök till stöld ur och eller hittad gömma med tjuvgods fick i dag på morgonen polisen att agera i Vaggeryd. Uppdaterat onsdag 11.07

Polisen i Vaggeryd på morgonen. Läsarbild

Vi har till tidningen fått flera rapporter om morgonens händelser, men från polisen har man än så länge bara kortfattad information att presentera:
– Ja, den uppgift vi har är att någon vaknade av en smäll i centrala Vaggeryd klockan 05.25, berättar Åsa Willsund som är presstaleskvinna vid polisen.
Hon berättar att det verkar som om någon försökt att stjäla extraljusen till en bil.

En uppgift från en läsare säger att en bilist stoppades vid järnvägsövergången på Storgatan intill brottsplatsen och en annan berättar om en husrannsakan i en fastighet vid en annan gata i centrala Vaggeryd. Senare framkommer från polisen att en man i 25-årsåldern kontrollerats. Han är misstänkt för narkotikabrott eget bruk och för innehav av stöldgods. 

• Hittade tjuvgömma
Ett helt annat ärende gäller en gömma med tjuvgods någonstans i kommunen. Det är bland annat motorsågar, borrmaskiner och vinkelslipar som hittats. Polisen söker målsägaren till godset och även annan information om detta.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *