Nyheter

Power invigde sin tillbyggnad

Nyheter Under festlig tillställning invigdes Powers tillbyggnad under torsdagsförmiddagen. – Nu har vi en totalyta på 110 000 kvadratmeter, berättar vd:n Ulrika Onselius.

För nästan exakt ett år sedan tog kommunfullmäktiges ordförande Oskarsson (M) spadtaget för den nya tillbyggnaden norrut. I dag var det dags för invigning av den 20 000 kvadratmeter stora tillbyggnaden. Ulrika Onselius, vd för Power International Logistics, berättar: 

– Vi behöver mer plats. Vi firar tio år som centrallager. Vi har vår högsäsong framför oss med diverse högtider man har hittat på, så invigning i dag passar mycket bra, säger Ulrika med ett stort leende. 

Invigning av Powers tillbyggnad

Power har 285 anställda. Ytan som byggts till norrut är på 20 000 kvadratmeter och har nu en totalyta på 110 000 kvadratmeter i norra delen av Skillingaryd. Med vid invigningen var bland andra fastighetsägaren Prologis och kommunens representanter. 

Johan Thorsell, näringslivschef; 
– Power har vuxit hela tiden. Kul att vi har ett logistiknav här i Skillingaryd också. Fördelen här är så klart järnvägen som går in i byggnaden. Känns bra att de är nöjda och läget är bra, konstaterar Thorsell och ser ut över tillbyggnaden som i dag invigdes.

Efter invigning tog säkerhetsansvarige, Mikael Persson Korpihalme, sällskapet på en rundtur i tillbyggnaden. 

Mikael är säkerhetsansvarig på Power

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *