Nyheter

Proffsmaskiner kan hyras till din trädgård

Nyheter Ett ytterligare verksamhetsben för Håkans Fastighetsservice finns nu i Skillingaryd. – Vi vänder oss främst till villaägare som behöver maskinerna någon gång om året, berättar Dennis.

Hyr din proffsmaskin. Dennis visar utbudet.

Dennis Palmqvist berättar att invånarna i kommunen inte haft den här möjligheten innan, men att den nu finns hos Håkans Fastighetsservice i Skillingaryd. 

– Det finns andra uthyrningsfirmor i kommunen som är duktiga, men då är det en annan typ av maskiner, entreprenadmaskiner och större maskiner. Vi vänder oss till villaägare som har trädgårdar. I stället för att köpa en enklare ”gör-det-själv” maskin kan man nu använda sig av riktiga proffsmaskiner och hyra för några hundralappar över en helg, berättar Dennis om den nya satsningen och fortsätter:

– Nästan samtliga maskiner i den uthyrningsparken är batteridrivna från Husqvarna. Man hyr ett ”batterikit” där två batterier och en snabbladdare ingår som bas. Därefter bestämmer man själv om man vill hyra en eller flera olika redskap. Batterierna växlas mellan maskinerna. Hyr man motorsåg, där det krävs skyddsutrustning, ingår även utrustningen i hyran, säger Dennis Palmqvist. 

Satsningen hos Håkans Fastighetsservice startade under våren och Dennis avrundar: 

– Jag och Håkan har länge pratat om att starta upp detta men det är först nu vi har tillgång till en tillräckligt bra maskinpark. Om jag själv inte hade haft tillgång till alla våra maskiner, skulle fixa och dona hemma, så hade jag tyckt det var bra att få tillgång till proffsmaskiner utan att man måste köpa. Det är därför vi nu satsar mer på uthyrning av maskiner.

I butiken finns bland annat motorsåg, grästrimmer, häcksax, lövblås, stångsåg, jordfräs, vertikalskärare, markvibrator, högtryckstvätt, stenkap, gräsvält och algominspridare att hyra. I skyddsutrustningen, om man hyr en motorsåg, ingår byxholkar, sågskyddstövlar, hjälm, varselväst och första förband. 

Taggar

Dela


2 reaktioner på Proffsmaskiner kan hyras till din trädgård

Snyggt och bra jobbat igen!
Dock anser jag gubben i plast ser lite oinspirerad ut för det nya jobbet. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *