Nyheter

Rösta på Årets Skillingarydsbo

Nyheter Nu går det att rösta på Årets Skillingarydsbo 2020.

Vem tycker du ska bli Årets Skillingarydsbo 2020

En förberedande jury har efter röstning utsett de fem som går till den slutliga omröstningen.

Det går endast att rösta på internet och det är en röst åt gången som gäller samt en röst per person.  Rösta på här där röstningen är öppen i minst en vecka.

De fem får sedan poängen 5, 4, 3, 2 och 1. Deltagarna vid årsmötet med Skillingaryds Intresseförening kommer också att rösta och där blir det samma poängsystem. Får de två främsta lika poäng blir det delad seger.

Övre raden: Linus Persson, Bitte Blansch och Mats Bergman. Nederst Ingvar Egerhag samt Lars och Gunilla Göransson.

1 Bitte Blansch

Bitte tog det djärva steget att starta en motionsanläggning där hon fick en flygande start. Trots coronapandemin har hon lyckats bra och har ytterligare ett ben att stå på, familjeföretaget i Åker. Hon har också engagerat sig starkt i barnens idrottsutövande som fotboll och motorsport. Hon är ev av ledarna för kommande rally-SM i Klevshult

2 Gunilla och Lars Göransson

Makarna Göransson har i många år haft ett mycket stort engagemang i Röda Korset och Kupan i Skillingaryd. De är två av de mest intresserade och de ansvarar exempelvis för bokföring, annonser och mycket mer. De är även engagerade i Skillingaryds Intresseförening med mera.

3 Ingvar Egerhag

Ingvar har med stort engagemang drivit sitt företag Einars Trä framgångsrikt. Han är aktiv i Missionsförsamlingen med Fridhäll och inte minst på senare år har han ställt upp för flyktingar där han och hustrun öppnat sitt hem för dem.

4 Linus Persson

För hans engagemang med julgransutdansning, alternativt julfirande, delat ut matkassar med Frälsningsarmén och skriver medborgarmotioner. Hans minnesord efter avlidna personer är uppskattad läsning i Skilllingaryd.nu. Medverkat flera i eftermiddagsträffar i församlingshemmet och hjälpt till att ordna underhållare och föredragshållare , delgett minnesbilder på träffpunkt Jupiter och mycket mer.

5 Mats Bergman

För allt arbete han har lagt ner inom motorsporten i många år och fortfarande gör; Aktiv i både styrelse och tävlingsorganisation inom SSMK. Han är styrelseledamot och numera även tillförordnad ordförande i Smålands Bilsportförbund. Han har varit aktiv som domare i hela Sverige i många år, även i SM-rally. En riktig föreningsmänniska som satt Skillingaryd på kartan.

Taggar