Nyheter

Rösta på Årets Skillingarydsbo

Nyheter RÖSTNINGEN ÄR NU AVSLUTAD. Det är dags att rösta på Årets Skillingarydsbo 2016 och sista dag att rösta är 18 januari.

Vi fick 18 kandidater och en förberedande jury om tolv läsare har efter röstning utsett de fem som går till den slutliga omröstningen. Det var ett mycket stort avstånd från nummer fem till nummer sex. Det fem första var helt i särklass.

Det går endast att rösta på internet och det är en röst åt gången som gäller samt en röst per person.

Gör så här: Skriv siffran OCH namnet på den du tycker ska bli Årets Skillingarydsbo 2016 till tavling@skillingaryd.nu senast 18 januari 2017.

De tre får sedan poängen 5, 4, 3, 2 och 1. Deltagarna vid årsmötet med Skillingaryds Intresseförening kommer också att rösta och där blir det samma poängsystem. Får de två främsta lika poäng vinner den som har fått bäst placering av er läsare på Skillingaryd Nu.

1. Martin Andreasson. Ordförande i ungdomsföreningen som driver slalombacken. Martin är enormt engagerad och drivande i föreningen och gör allt med uppmuntran och beröm till andra medlemmar. En person som verkligen gör skillnad för bygden!

2. Kerstin Hasselberg. Hon leder och driver på ett utmärkt sätt Skillingaryds Teaterförening
Den har vuxit och utvecklats stort till nöje för alla kommunbor och närliggande kommuner.

3. Leo Johansson. Han har svarat för en otrolig utveckling och grym säsong inom skidåkningen 2016, svensk ungdomsmästare bland annat. Fortsätter dessutom tävla för Skillingaryds FK och mer ödmjuk kille får man leta efter.

4. Christer Malmborg. Denne gigantiske mångsysslare som är en drivkraft för såväl Tofterydsrevyn, Julkonserten i Tofteryds kyrka, hans engagemang inför planerna på ombyggnaden för Tofteryds Missionshus samt arrangerar och deltar i massor av andra begivenheter och ”hyss” i bygden.

5. Tina Torp-Jensen. (Tina & Översten). Hon gör ett fantastiskt jobb och hennes butik är ett bra tecken på sann företagsanda för att driva företag på en mindre ort. Tina är alltid glad och positiv och man känner sig alltid välkommen i butiken. Utan våra kvinnliga företagare som driver affärsverksamheter i hela kommunen skulle det inte finnas många butiker eller små företag som håller vårt samhälle i liv.

 

1. Martin Andréasson  [1/5]

2. Kerstin Hasselberg  [2/5]

3. Leo Johansson  [3/5]

4. Christer Malmborg  [4/5]

5. Tina Torp-Jensen  [5/5]

Taggar

Kommentera artikeln