Nyheter

Singelolycka utanför Skillingaryd

Nyheter Klockan 15.00 fick SOS in ett larm om en trafikolycka på Valdshultsvägen vid Ljungberg väster om Skillingaryd. En person hade voltat med sin bil som hamnade i diket. Personerna som färdades i bilen klarade sig oskadda. Räddningstjänsten är på plats. Mycket halt väglag rapporteras vid olycksplatsen.

Texten uppdaterad kl 17.32: Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

Taggar

Dela


14 reaktioner på Singelolycka utanför Skillingaryd

Men du Elin, korkat skrivet av dig som inte har en verklighetsuppfattning gällande Valdshultsvägen, har kört här snart i 32 år och denna vägen är varje år ej prioriterad i vinterväglag.
Att folk kör snabbt det kan jag inte stå för!
Men i denna här olyckan så är jag väldigt lycklig att vare sig min son som satt bak, sambo eller barnet i magen råkade illa ut.
Tror du själv att hon skulle köra som om de vore en motorväg när det har varit minusgrader ute?
Tänk om tänk rätt innan du yttrar dig !
God fortsättning och kör lugnt!

Olycka kan hända alla ja och denna gång kanske hon höll hastigheten. Jag vill inte heller ha mitt barn eller mina djur ihjälkörda! Därför man reagerar på att vissa kör som dårar på denna vägen!

När man går och åker på denna väg varje dag så märker man rätt väl vilka som håller hastigheten och vilka som inte gör det!

Man kanske inte ska blåsa på som om det vore en motorväg mellan Skillingaryd och Nyholm.. som vissa gör! Ser dagligen två bilister som kör som idioter, så att skylla på kommunen är väl lite väl korkat!

Må så vara men olyckan är snabbt framme även om det inte är hög fart! Denna dag var det glashalt på vägen och det krävdes inte mycket för att åka av. Tänk på hur du yttrar dig för en dag kanske du själv ligger i diket!

När det kom 2 centimeter snö för typ en månad sedan då skottades den. Då kan man väl inte klaga på det

Jo ifall det är en tio gånge vägen sköts så kan man väl inte vara nöjd med det? Eller hade du varit det i Skillingaryd menar du?

Ja, kommunen missköter sina vägar på landet. Lite salt alternativt sand hade räddat den här situationen i alla fall.
Inte mycket plus till kommunens sida vare sig det gäller den ena eller andra saker nu för tiden…

Redaktionen: Kommunen har inte ansvar för denna väg. OBS! Använd inte förkortningar.

I detta fallet hjälpte det inte att sänka farten! Kanske en fundering till kommunen hur de sköter vägarna ute på landet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *