Nyheter

Skakat efter mordförsöket

Nyheter Efter nattens mordförsök i Hok så har vi pratat med en närboende som hörde händelsen. Personen berättar att denne och dennes familj är rädda efter händelsen.

Sent igår kväll skottskadades en man i Hok och han ska ha fått allvarliga skador enligt regionen. En närboende som Skillingaryd.nu pratat med berättar att denne runt 22.45-tiden hörde en kraftig smäll.
– Mina fönster var nästan stängda men jag hörde det ändå tydligt. Några sekunder senare hörde jag en kvinna gråta och skrika som om hon bad om något. Sedan hörde jag en man som vrålade aggressivt. Då insåg jag att något var fel, så jag öppnade fönstret för att vara säker på att jag verkligen hörde kvinnan skrika.

LÄS MER:  Tre gripna efter mordförsök

Flera larm om skottlossningen kom till polisen som ryckte ut med en stor styrka till Hok. Personen vi har pratat med var en av de som larmade polisen.
– Även efter att jag ringt hörde jag fortfarande kvinnan gråta. En gång verkade hon säga ”Snälla, skjut inte mig”, och jag hörde mannen svära som svar.

Enligt personen vi har pratat med så pågick bråket fram till ungefär 23.35. Alltså 50 minuter efter att smällen hördes.

Hur tänker du kring det inträffade för egen del?
– Jag känner mig väldigt rädd eftersom det är så nära mitt hus. Min familj är väldigt oroade över detta. De överväger till och med att flytta från Hok.

Tre personer greps på platsen och anhölls senare av åklagaren för mordförsök. När vi pratade med åklagaren Klas Lorefors under morgonen så ville han inte uttala sig.

Den skottskadade mannen ska vara mellan 40-49 år.

Genrebild. Foto: Henrik Skoglund

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *