Nyheter

Skulle boka färdtjänst – hamnade hos privatperson

Nyheter Ett planerat avbrott i telefonin blev allt annat än smidigt för en privatperson. Ett av telefonnumren för att boka serviceresor hos JLT kopplades fel och hamnade under natten och morgonen hos en privatperson.

Genrebild David Alin

Jönköpings länstrafik skriver i ett pressmedelande att planen var att vidarekoppla ordinarie telefonnummer till reservmobiltelefoner. Dock blev ett av numren felkopplat. Istället hamnade samtalen hos en privatperson.
– Jag har pratat med den drabbade och bett om ursäkt för allt besvär det orsakat. Vi kommer självklart att kompensera personen för detta på något sätt, säger Anna-Karin Malm som är chef för serviceresor inom JLT.

Man berättar vidare att man tillsammans med leverantören håller på att undersöka anledningen till hur det kunde gå som det gjorde. De som behövt sjukresor eller akuta färdtjänstresor har fått det.
– Vad vi vet i nuläget har inga allvarliga incidenter skett på grund av felkopplingen. Vi kommer gå igenom nattens händelser de närmaste dagarna för att utvärdera och kontrollera våra rutiner, säger Anna-Karin Malm.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *