Nyheter

Snart ännu en bilfirma på plats

Nyheter Båramo med Götaström växer med ytterligare en bilhall. Det är Smart Citybil som flyttar från Vaggeryd till området mellan den gamla riksettan och järnvägen strax norr om Skillingaryd.

Snart är det inflyttningsklart hos Smart Citybil  [1/9]

Inglasat  [2/9]

El bra att få inkopplat  [3/9]

Ut mot verkstaden  [4/9]

Lite paus  [5/9]

Familjeföretag  [6/9]

Mirsad, Sead och Vedat Hoxha  [7/9]

Byggarbetsplats  [8/9]

Börjar bli klart  [9/9]

Bakom det relativt unga företaget står ett par bröder och en brorson har också gått med i företaget. Alla heter Hoxha i efternamn.

Det var för fem år sedan som Smart Citybil startade och företaget har funnits i en gammal fabrikslokal vid Nådastigen i Vaggeryd. Här har man bilförsäljning och även en verkstad som 39-årige Vedat ansvarar för. Brorsonen Sead, 24 har också gått med i företaget.

Nu blir det inte så lång tid till på Nådastigen för i mitten av maj hoppas man kunna flytta in i lokalerna vid Båramo. Här blir man granne med Götaström Bil och strax intill finns Hällstorps Bil. Det är alltså tre bilfirmor som alla har lite olika koncept.

Sead tror att man kommer att dra nytta av varandra när det blir tre bilfirmor så nära varandra. Skillingaryd blir nästan en bilstad och det finns även ytterligare bilföretag på orten.

Det växer så det knakar på det här området. Vi har tidigare berättat att ett lagerhotell nyligen togs i bruk strax norr om Smart Citybil. Därtill pågår just nu en utbyggnad av Håkans Fastigheter som finns ytterligare lite åt norr.

Taggar

Dela


7 reaktioner på Snart ännu en bilfirma på plats

Riktigt bra jobbat, underbar service får man. Riktigt nöjd med den bilen jag köpte från dessa grabbar.

Välkomna och lycka till.
Dessutom finns en bilfirma sydväst i Skillingaryd. Också flyttat från sovstaden Vaggeryd.
Om man vill köpa bil är det bra med konkurrens. Oftast inget man gör slumpmässigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *