Nyheter

Sommaren på Fåglabäck

Nyheter Under juni till augusti flyttar Frälsningsarmén i Skillingaryd, upp största delen av sin verksamhet till ungdomsgården Fåglabäck. Så även detta år och efter en välbesökt Valborgsmässoafton, med vårtal av Theres Frisk Svensson, så har det bjudits på ett varierat program.

Under juni till augusti flyttar Frälsningsarmén i Skillingaryd, upp största delen av sin verksamhet till ungdomsgården Fåglabäck. Arkivbild: Per Bunnstad

Strängmusikkåren, under ledning av Kerstin Persson, inledde juni månad med temat ”Det är sång och fest och glädje,” följt av grillkvällar, tips, kryss och besök av våra divisionschefer Sara och Anders Beijer. Mycket återstår att ta del av och det som ligger närmast i tiden är veckans ”Sommarkväll på Fåglabäck”. Då kommer Hanna Hallgren och Jenny Larsen för att dela ord och ton med oss. Hanna har bland mycket annat, gett ut en roman och skrivit flertalet böcker bland annat poesi. Jenny har tonsatt en del av Hannas dikter och det samarbetet är något av vad som kommer att bjudas på vid detta besök. Denna kväll serveras det också våfflor.

Sedan följer fler ”Sommargudstjänster” och ”Sommarkvällar” med olika inbjudna gäster. Nämnas kan Ulla och Curt Dahlquist, Marie Willermark och Tuula Ingner. Vi ser också fram mot ett första besök, på Fåglabäck, av sångevangelisterna Rosita och Mikael Lindblom. De har en blandad repertoar och denna kväll blir det även tillfälle att sjunga med i de kända läsarsångerna. Vid varje sommarsamling på Fåglabäck, finns en fikagrupp på plats, som ser till att kaffebordet står dukat med godsaker.

Vi är också glada över att Ingvar och Kerstin Lundkvist fortsätter att vara en del av Frälsningsarméns arbete i Skillingaryd och dem kan man få lyssna till, vid flera tillfällen i sommar. Vill du veta mer om programmet, så hänvisar vi till annonser bland annat  här på Skillingaryd.nu samt våra sociala medier och anslagstavlor. Varmt välkomna till Frälsningsarmén i Skillingaryds olika tillfällen, året runt.

Text: Annelie Storck Sandberg 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *