Nyheter

Sommarfest på Bäckalyckan för FUB:s medlemmar

Sommarfest på Bäckalyckan för FUB:s medlemmar

Nyheter I söndags bjöd FUB i Vaggeryds kommun sina medlemmar på sommarfest på Bäckalyckan. Drygt 50 personer var anmälda.

  [1/15]

  [2/15]

  [3/15]

  [4/15]

  [5/15]

  [6/15]

  [7/15]

  [8/15]

  [9/15]

  [10/15]

  [11/15]

  [12/15]

  [13/15]

  [14/15]

  [15/15]

Började lite kylslaget och blåsten ville vara med på ett hörn men allt eftersom dagen gick blev det ett härligt utesittarväder.

Thomas Sjöberg var inbjuden med sin Muurikka (stekhäll) att steka hamburgare till hela gänget, vilket han gjorde med bravur.

Han hade med sig alla tillbehör som hör hamburgare till, bland annat sin egen hemmagjorda dressing som var riktigt smarrig. En riktig höjdare med hemgjorda och alldeles nygrillade hamburgare och alla lät sig väl smaka. En stor eloge till Thomas.

Dagen till ära hade FUB bjudit in skönsjungande Jill Berg från Habo som ”bjöd både sig själv” och fantastiskt vackra sånger av varierande slag till publikens förtjusning.

Blev även några önskelåtar på beställning och en del i publiken sjöng med som bara den, jättekul. Jill bjöd även på en joddlarlåt som minst sagt gick hem hos alla.

Även publiken fick försöka sig på att joddla, dock med olika resultat…

Jill var med under hela festen och sjöng vid flertal tillfällen samtidigt som hon fick en härlig relation till medlemmarna och i övrigt sammanblandade sig med alla. Det bjöds även på tårta och kaffe som också det intogs med god aptit. Festen avslutades med lite enkla tävlingar för de som ville delta med prisutdelning som slutkläm.

Fint väder med god mat och fika, härlig underhållning och med allas goda humör gjorde att det blev en riktigt trevlig, njutbar och ”lite balsam för själen” sommarfest 2024.

Ett stort tack till alla som hjälpte till både inne och ute, ingen nämnd och ingen glömd.  FUB är tacksamma för bidrag som bidrar till denna och andra aktiviteter.

Text och bild: FUB

Taggar

Dela


1 reaktion på Sommarfest på Bäckalyckan för FUB:s medlemmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *