Nyheter

Tipsavslutning på Bäckalyckan

Nyheter Så var det dags för årets avslutning på Bäckalyckan med de som varit engagerade med frågorna 2024 i söndagstipsen våren och sensommaren samt cykeltipset på sommaren.

Tipspromenaderna började 1963 långt innan verksamhet startade året runt på Bäckalyckan. Det har blivit en fin inkomstkälla till föreningen och något av en samlingsplats att ses för en promenad i härlig natur. Det var ett stort intresse under lång tid, men nu har senare generationer funnit annat att engagera sig i.

De sex tipspromenaderna under våren lockade 338 deltagare, ett snitt på 56. I de sju cykeltipsen (en blev inställd på grund av fara för ösregn) deltog 366 med ett snitt på 52. Hösttipsets sex omgångar gav ett snitt på 51 med 307 deltagare. Totalt deltog 1.011 tippare på de 19 omgångarna, ett snitt på 53. För 2023 var det sammanlagt 1.153 som deltog i de 20 arrangemangen, med ett snitt på nästan 58.

Ordföranden Roland Emanuelsson tackade alla som gjort årets tipsfrågor med presentkort och blomma. Även Kjell Axelsson, Anne-Marie Karlsson och Jörgen Bergström, vilka inte var närvarande fick ett tack, liksom Thore Ohlsson och Monica Johansson.

Text och foto: Monica Johansson

Roland Emanuelsson tackade Torbjörn Andersson för sin insats att förbereda tipsomgångarna och att som oftast rätta de inlämnade talongerna.  [1/9]

Lena Karvinen fick också ett tack…  [2/9]

…. liksom Ingemar Johannesson  [3/9]

Kerstin Svensson agerade blomsterflicka.  [4/9]

På plats var även Anita Blomgren.  [5/9]

Sist i raden var Malin Rehnstedt.  [6/9]

Thore Ohlsson informerade om ekonomin.  [7/9]

Därefter blev vi serverade goda landgångar av Seth Krantz.  [8/9]

Vrigstapojkarna, Stefan Gunnarsson och Bengt Tellgren, underhöll med sång och musik som det gick bra att stampa takten till. De har cirka 100 låtar på repertoaren, men tiden räckte inte till för att få lyssna på alla!  [9/9]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *